Toern & Smikkeln

Een van de leukste uitjes misschien wel in Twente … huur een cool VW T1 of T2 hippie busje of een leuke oldtimer en geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner tijdens onze ontbijttoer vanaf 9.30 uur of de terrassentoer vanaf 15.30 uur. 

Een prachtige route door het glooiende coulissenlandschap van Twente en onderweg stopt u bij 4 gezellige restaurants voor een luxe ontbijt, heerlijke lunch of uitgebreid 4 gangen diner. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kunt u ook kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een van onze oldtimers of klassieke VW busjes.

U kunt eventueel ook nog in of bij het busje smikkelen want onze T2 busjes zijn camperbusjes met een tafeltje en eventueel kunt u ook uw eigen picknickmand meenemen natuurlijk.

 

Ontdek het prachtige Twentse landschap

De uitgezette route laat u prachtige plekjes van Twente zien zoals het Lutterzand, landgoed van Singraven, watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal.
U zult voornamelijk over landweggetjes rijden wat met name met een oldtimer goed van pas komt natuurlijk. De rijtijd van de totale route duurt gemiddeld 2 uur afhankelijk van uw rijsnelheid en u hebt dus een kleine 4 uur extra voor de terras stops en een eventuele wandeling bij een van de genoemde prachtige bezienswaardigheden.

LET OP : u dient wel uiterlijk om 20.30 uur bij het laatste restaurant tevens eindpunt van de route te zijn in De Lutte.

Oldtimer, VW busje of toch eigen vervoer?

U kunt de route doen met een van onze oldtimers of klassieke VW busjes of als u met eigen auto de ‘Toern & Smikkeln’ route wilt doen inclusief menu hoeft u alleen maar naar online reserveren te gaan om alleen ‘menu + routebeschrijving’ te boeken en af te rekenen op een door u gewenste datum. 

Routebeschrijving met afhaalmenu

De deelnemende restaurants zijn Florilympha in het Lutterzand, restaurant Singraven in Denekamp, watermolenrestaurant Bels in Mander en Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte. U zult een uitgebreide routebeschrijving ontvangen. Het startpunt is bij restaurant Florilympha (Lutterzandweg 16-1, 7587 LH De Lutte). Hier kunt u ook direct van het voorgerecht genieten.

Het menu :

Voorgerecht: Carpaccio of zalmtartaartje
Tussengerecht: Soep
Hoofdgerecht: Kip Teriyaki of Visspies van Atlantische tongfilet met wokgroenten en aardappelwedges
Nagerecht: Stropers toetje met caramel of frambozentopping of huisgemaakte chocoladetaart

Kindermenu :

Voorgerecht: kip-fruitspiesje    
Tussengerecht: snackje met frietjes
Hoofdgerecht: pannekoek
Nagerecht: kinderijsje

Hieronder een aantal ervaringen van enthousiaste avonturiers

“Wij zijn met onze kids een dagje gaan toeren. Vooral in deze tijd was het heerlijk om er even uit te gaan. We hebben er ontzettend van genoten”

Hermelien Smelt

“Met mijn vriendin ben ik gaan kamperen in december, het was slechts 2 graden in de nacht! In de T3 kun je een heerlijk diner maken en zit je lekker warm door de elektrische kachel. Wat een unieke ervaring!”

Hilco van Leeuwen

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op, het antwoord is vaak makkelijker dan u denkt.