Toern & Smikkeln

4 gangen diner in je (eigen) auto !
Ondanks alle beperkingen nu wilt u er misschien toch even op uit ?
Dan hebben wij misschien wel het leukste coronaproof uitje. Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kunt u ook kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een van onze oldtimers of klassieke VW busjes.
Vooral in onze VW T2 camper busjes kunt u lekker ‘smikkeln’ gewoon aan een tafeltje.
Natuurlijk hebben wij ook een kindermenu (kies bij online reserveren de optie 19,95 / kijk onderaan deze page voor de menu samenstelling)

Toern & Smikkeln is elke dag beschikbaar behalve op maandag en dinsdag.
U kunt zelf een starttijd kiezen tussen 12.00 en 16.00 uur en reserveren voor een tijdstip hoeft bij ons niet (alleen de dag van deelname). Na betaling ontvangt u een bevestigingsemail en hiermee kunt u zich melden bij het startpunt van de route Restaurant Florilympha Lutterzandweg 16 in De Lutte waar u dan vervolgens op vertoon van uw bevestigingsemail de routebeschrijving ontvangt en uw voorgerecht.

De uitgezette route laat u prachtige plekjes van Twente zien zoals het Lutterzand, landgoed van Singraven, watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal.
U zult voornamelijk over landweggetjes rijden wat met name met een oldtimer goed van pas komt natuurlijk. De route duurt gemiddeld tussen de 3 en 4 uur afhankelijk van uw rijsnelheid en een eventuele wandeling bij een van de genoemde prachtige bezienswaardigheden.
LET OP : u dient wel uiterlijk om 19.30 uur bij het laatste restaurant tevens eindpunt van de route te zijn in De Lutte.

Wilt u graag de route doen met een van onze oldtimers of klassieke VW busjes stuur ons dan eerst even een berichtje via het contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk eerst contact met u op om de diverse mogelijkheden te bespreken die zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen.
Indien u met eigen auto de ‘Toern & Smikkeln’ route wilt doen inclusief menu hoeft u alleen maar naar online reserveren te gaan en de instructies te volgen.

Direct online reserveren


Routebeschrijving + 4 gerechten
39,95 p.p.


Klassiek VW busje of oldtimer
va. 99,- extra

De Routebeschrijving met 4 gangen afhaalmenu kost slechts 39,95 per persoon (kindermenu 19,95)

 

Met oldtimer of klassieke VW camper is dit vanaf 99 euro respectievelijk 149 euro al mogelijk.
Als u aangeeft interesse te hebben dan laten wij u weten welke oldtimers beschikbaar zijn. We hebben ruim 10 prachtige oldtimers, bent u klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Direct online reserveren

De restaurants liggen in De Lutte, Denekamp en omgeving Vasse. U zult een uitgebreide routebeschrijving ontvangen. Het startpunt is bij restaurant Florilympha (Lutterzandweg 16-1, 7587 LH De Lutte). Hier kunt u ook direct van het voorgerecht genieten.

Voorgerecht: Carpaccio of  zalmtartaartje
Tussengerecht: Soep
Hoofdgerecht: Kip teriyaki of visspies van atlantische tongfilet met wokgroenten en aardappelwedges
Nagerecht: Stropers toetje met caramel of frambozentopping of huisgemaakte chocoladetaart

Kindermenu voorgerecht : kip-fruitspiesje + tussengerecht : snackje met frites +hoofdgerecht : pannekoekje + nagerecht : kinderijsje

Wilt u niet direct online reserveren want u hebt nog vragen of wensen doe dan eerst vrijblijvend een reserveringsaanvraag.